Allergi astma o lunginflammation

Allergi astma o lunginflammation

Min allergi krävde inhalator

”Nu vill jag berätta om min allergi. Varje säsong har jag haft svår allergi, det var bara något – läkarna visste inte riktigt vad de skulle göra med mig. Ibland kunde jag tom få lunginflammation av det. Och jag hade även astma problem. Jag behövde använda inhalator då och då.
Hur som helst, har jag sökt efter de bästa naturliga botemedel där ute eftersom jag verkligen inte tror på kemiska substanser. De gjorde mig slö, trött och annat redan när jag var barn. Så jag tog vad jag trodde var de bästa kosttillskott för detta. Det visade sig vara 10 – 25 piller om dagen, och för någon som har problem att svälja, som jag, är detta inte lätt. Det tog mig vad som kändes som en evighet att svälja dem.
Så kom zeolitprodukten till mig genom en vän och jag sa: ”Ja, det låter som det skulle vara bättre”. Och det var det. Jag tog det och stannade på den maximala dosen ett tag, och nu tar jag mindre, men jag är bara så mycket bättre. Jag slipper min allergi, medan jag tidigare fortfarande hade några av symtomen, är de helt borta nu. Jag kan till och vara kring katter, som tidigare gjorde att mina ögon svullnade. Och jag ville bara dela denna underbara berättelse med er eftersom jag känner att jag har ett nytt liv och ny hälsa på grund av zeolit. Det finns ingenting som liknar detta där ute och jag hoppas att ni kommer att dela detta med alla era vänner och familj och personer som ni kommer i kontakt med den här julen, eftersom det kan hjälpa många. Och eftersom det är jul, önskar jag alla en glad, frisk jul och att alla får ha hälsan -. Den bästa presenten av alla ”
Debbie från Kankakee, Illinois

Comments are closed.