Hudförändring efter många år i solen

Hudförändring efter många år i solen

En hudförändring, en fläck, på vänster underarm såg konstig ut och gjorde mig orolig.

Jag har väntat på att få någon hudförändring. Hela livet har jag varit ute i solen. I min ungdom gav jag både simlektioner och arbetade som badvakt. Det är klart att jag har lite solfläckar på huden. Men när jag upptäckte denna hudförändring på vänster underarm blev jag orolig. Den ser annorlunda ut.
Jag tog fram en kapsel MegaDefense och öppnade den. Slog ut innehållet i ett litet glas. Nej det skulle inte bli någon ny drink, men jag hällde lite vatten på min hudförändring och hällde lite MegaDefense-pulver över. Så gnuggade jag försiktigt, så det blev en gägga.

Detta gjorde jag ett par dagar. Min hudförändring började ”klia” och började ändra färg! Den misstänkt bruna färgen ändrades till en mer rödrosa, nästan lite blålila färg, som en brännskada som läker. Jag fortsatte detta i flera veckor och försökte komma ihåg att göra detta ett par gånger varje dag. Min hudförändring gick igenom en helandeprocess och idag ser huden normal ut där. Jag är uppriktigt förundrad över att det fungerade! Jag upplever att MegaDefense bromsade utvecklingen och vände processen i denna hudförändring. Detta är ju helt otroligt och imponerande!
/Jan W.

PS. MD innehåller både zeolit och svampextrakt

Comments are closed.