Cancer i lungan med metastaser

Cancer i lungan med metastaser

Cancer i lunga och lymfkörtlar

I april 2007 diagnostiserades jag med Stage IIIB, obotlig lung-cancer som redan spridit sig till flera av mina lymfkörtlar.
Jag fick veta att min överlevnadschans för ett år var endast 10% – 15%. Det beslutades att jag skulle få 2 typer av cellgifter och strålbehandling mot min cancer. Både 1: a fasen och fas 2 var korttidsbehandlingar eftersom jag fick mycket svåra biverkningar. Behandlingarna hjälpte till viss mån, men 1/3 av min cancer fanns fortfarande kvar.
En av biverkningarna var faktiskt livshotande: -Jag utvecklade lunginflammation och därmed lungfibros, vilket de flesta patienter kort därefter dör av. Jag hade fruktansvärda hostanfall dag och natt.
Jag har känt till aktiverad flytande zeolit, men min onkolog har starkt föreslagit att jag inte skulle ta det under behandlingarna, eftersom han trodde att det skulle störa Platinum-baserade cellgifter. Om jag hade vetat vad jag vet nu, skulle jag inte ha lyssnat på honom! Jag skulle ha tagit det mellan behandlingarna. (Det är korrekt att zeolit tar bort platinum, men det anses kunna intas mellan cellgiftbehandlingarna och fram till 12-24tim före nästa cellgift, eftersom halveringstiden för zeoliten är 4-7timmar och därför bör vara helt ute ur kroppen när cellgiftet ges)


Så fort den sista fasen av cellgifter avslutades började jag ta zeolit i mycket hög dos (10 droppar per timme under dagen) med mycket vatten för att avlägsna toxinerna och platina som fortfarande fanns i min kropp efter kemon. Två dagar efter det slutade jag hosta och jag började känna den positiva effekten av zeolit, som rensade kvarvarande skadliga element från min kropp.
Dessutom började jag ta andra produkter, som hjälpte till att återhämta min styrka och vikt som jag förlorat under denna pärs. Två av dem är de dagliga näringsämnena och en svamp, som är en av mina favoritprodukter.
Mitt immunförsvar byggdes upp så snabbt igen att i december samma år redan kunde flyga till Europa för att tillbringa semester med familjen. Strax härefter blev jag extatisk när både min onkolog och lung specialist blev förvånade över att min CT-scan visade att det inte fanns några tecken på cancer. Min onkolog förklarade att jag ”inte längre var en mycket sjuk patient, men en frisk”.
Mitt senaste besök hos onkologen i maj 2009 bekräftade att jag var på god väg att slå den 5-åriga benchmark med lätthet! Och jag håller med honom, eftersom jag känner mig bra!
Jag är glad att vara här och kunna dela min historia eftersom jag – utan tvekan – är 100% säker på att zeolit räddade mitt liv! Tack! Emilia från New York State

 

 

Comments are closed.