Cancer, tumör i lungan

Cancer, tumör i lungan

Cancer, denna gång i lungan


Min 71-åriga mor har överlevt cancer i tarmen och rökt i 46 år. För tre och en halv månad sedan upptäcktes att hon hade en utväxt på sin lunga. Alla fruktade det värsta, inklusive hennes läkare. Hennes PET scan visade en ”aktiv 1,2 centimeters utväxt”. Det bestämdes att hon skulle få en biopsi och sedan ytterligare en PET-undersökning några veckor senare.
Jag övertalade henne att ta 15 droppar zeolit 4 gånger per dag. Hennes andra 6 barn ville alla driva på för omedelbar operation, så att utväxten skulle avlägsnas. Min mor och jag berättade ingenting om att hon tog zeolit. 48 dagar senare visade PET-scannern att hennes 1,2 centimeter stora utväxt var nu bara var 1,0 centimeter. Det ansågs också att utväxten var godartad och läkarna kom överens om att vänta ytterligare 4 -6 veckor innan de utvärderar henne på nytt. Förra veckan, 105 dagar efter hennes första PET-undersökning och zeolitstarten visade hennes nya PET-scan ingen tillväxt alls! – Bob F.

 

Comments are closed.