Matallergi

Matallergi

Matallergi, anafylaktiskt

Hej. Mitt yngsta barn har matallergi och miljöallergier. Han är allergisk mot jordnötter (anafylaktiskt), skaldjur och ägg (inklusive katt, hund, damm, pollen och gräs). Jag har fått honom testad efter att han nästan gått i allergichock (anafylaktisk) av en tugga från en smörgås med jordnötssmör och gelé (amerikansk delikatess, översättarens kommentar). År 2010 bestämde jag mig för att ta reda på vad, varför och hur om hans allergier, så att han skulle slippa återuppleva detta. Tro mig, jag har lagt ner mycket arbete på att skydda och hjälpa honom. Läst innehållsförteckningar, preparerat hans mat, kontrollera vad vi äter, glutenfritt och organiskt, samt bara använda naturliga hygienprodukter. Sedan januari 2011 har han fått Waioras zeolitprodukt och svampprodukt. Han har helt sluppit bli sjuk. Jag trodde jag hade honom skyddad tills … i söndags var det något som triggade hans matallergi igen. Han fick rodnad och utslag på hela överkroppen och på benen som om han ätit skaldjur. Det var upphöjda röda fläckar som kliade. Innan Waiora, var han tvungen att ta Benadryl och/eller Zyrtec i minst en vecka innan sådant lade sig. Den här gången var jag inte hemma, så min man gav honom en tesked av den medicinen. Det borde ta ett par dar innan det hjälper, men när jag kom hem igår gav jag honom en kapsel MegaD. Hans hud blev fri från allt på bara en timme!!! Jag är övertygad om att zeolitdropparna och svampextraktet håller honom frisk och fri från allergier. Men det som hände i söndags vet vi inte hur det gick till, men att det försvann redan efter EN kapsel MD är det viktiga. Vi kommer alltid att ha det hemma. Tack för att du läst detta …
Antoinette

Comments are closed.