Lungcancer

Lungcancer

Jag har haft lungcancer fyra gånger, den första  i februari 2002. Då fick jag en del av ena lungan borttagen. De fick bort all cancer och jag fick ingen extra behandling.

Tre år senare (oktober 2005) återkom cancern. Denna gång blev jag opererad på Mayo kliniken. Min husläkare  ville inte operera  pga tumören satt för nära  största lungvenen. Operationen fick bort hela tumören och ingen vidare behandling gavs efter den.

I februari 2007 kom cancern tillbaka på samma ställe. Jag hade inte tillräckligt stor lungkapacitet (endast 24% )för att genomgå en andra operation. Jag fick också veta att jag hade lungemfysem i andra lungan. För detta fick jag strålningsbehandling vid Mayokliniken. Tumören var borta efter behandlingen.

I juni 2008 kom cancern tillbaka igen. Åter fick jag strålningsbehandling vid Mayokliniken . Jag fortsatte att fråga mina läkare vad jag skulle  kunna göra för att förhindra att cancern kom tillbaka. Ingen gav mig några svar. Jag åt hälsosamt och tränade men den fortsatte att komma tillbaka.

I nov 2008 Berättade min granne Kathy om en speciell  zeolit-produkt. Sedan jag började äta dessa produkter har jag varfit på 4 hölsoundersökningar på Mayokliniken. Nu, 2010, är jag helt frisk. Jag älskar alla produkterna.

 

 

Comments are closed.