Långsam förgiftning

Långsam förgiftning

”Mitt namn är Judd jag är från Raleigh, North Carolina. Den berättelsen jag har handlar om zeolit. När jag var tolv år gammal, började jag ta medicin på grund av ett medicinskt problem jag hade. Och jag har tagit det i cirka 50 år. Och en toxicitet byggdes upp, men det märkte jag inte det förrän ca 15 – 20 år sedan. Och både läkare och neurologer här i North Carolina har sagt att anledningen till att jag har de biverkningar jag har är på grund av den förgiftning som byggts upp i min kropp. När jag såg att zeolit rensar gifter ur kroppen, var det just det som lockade mig till företaget i första hand. Och jag har använt det i mindre än en månad, och problemen har försvunnit. Problem som skakningar, och min balans – jag kunde inte stå upp i kyrkan utan att hålla mig i bänken framför mig och sådana saker. Men det har verkligen gjort en stor skillnad. Tack så mycket. ”

Comments are closed.